39366
Book
In basket
Poradnik odpowiada na ważne pytanie, ile i co powinniśmy jeść, mając określone dolegliwości sercowe. Stosując dietę przedstawioną w książce jesteśmy w stanie skutecznie uchronić się przed rozwojem miażdżycy oraz choroby zakrzepowej. Część pierwsza książki wyjaśnia zagadnienia medyczne związane z chorobami serca i naczyń krwionośnych. Część druga poświęcona jest doborowi właściwej dla danego organizmu diety. Ułatwiają to testy sprawdzające twój stan zdrowia oraz zapotrzebowanie na określone witaminy i składniki pokarmowe. Choć odpowiednia dieta jest tylko jednym z elementów poprawy stanu zdrowia, należy pamiętać, że TO, CO JEMY, decydujemy o tym JAK ŻYJEMY, jak funkcjonuje nasz organizm.
Availability:
Czytelnia Olesno
Copies are only available in the library: sygn. 61/podr (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again